Bespreking werkgever met personeel op kantoor

Beheer van uw zakelijke verzekeringen

Wij besteden uiterste zorg aan een soepele en vlotte verwerking van al uw verzekeringszaken. Het beheer van zakelijke verzekeringen is een complexe administratieve bezigheid en vergt een grote mate van nauwkeurigheid. Dit biedt u zekerheid en een goed inzicht in de verzekeringen van uw bedrijf.

Voor ons is geen ondernemer hetzelfde en geen bedrijf gelijk. Specifieke omstandigheden of ontwikkelingen waarmee een bedrijf te maken heeft vragen om maatwerk. Om ervoor te zorgen dat adviseurs, relatiebeheerders en schadebehandelaars goed op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen uw bedrijf, zorgen wij er voor dat ieder contact wordt vastgelegd in een bezoekrapport.

Bij ons advies wordt voortdurend van de meest recente informatie uitgegaan. Bij verzekeraars vinden doorlopend veranderingen plaats en zijn tarieven aan schommelingen onderhevig. Ook deze omstandigheden in de markt worden betrokken bij onze advisering. Op deze wijze kunnen wij uw verzekeringspakket optimaal begeleiden en u van een goed advies voorzien.

Dat biedt u de mogelijkheid u bezig te houden met waar u goed in bent: ondernemen.

Wat kunt u van ons verwachten:

  • Wij beantwoorden al uw  vragen over de door u afgesloten zakelijke verzekeringen
  • U kunt aan ons wijzigingen op een door u afgesloten verzekering doorgeven
  • Hulp bij schade. Van melding tot een eventuele verhaal procedure.
  • Wij adviseren u inzake aanvullende verzekeringen.

Stel ons gerust uw vraag