LInkedin Facebook Twitter Instagram YouTube

Joke Nuijs en Baret Dokmecian van Buitenlandsche Zaken

Voor onze rubriek, klant aan het woord, hebben we gesproken met Joke Nuijs en Baret Dokmecian van Reisbureau Buitenlandsche Zaken. Zij zijn 15 jaar geleden gestart met dit reisbureau. Na vele jaren ervaring te hebben opgedaan in de reisbranche wilden zij niets liever dan een eigen reisbureau. 
 
Joke: “Het is heel hard werken maar ondernemen is iets moois. Het is puur en elke dag is anders. Reizen is mijn passie.  Reizen vormt je als mens. Het leert je relativeren. Deze ervaringen gunnen wij onze klanten. Voor mij is het dan ook belangrijk dat een klant een onvergetelijke reis krijgt en een buitengewone service ervaart"


"Door de jaren heen hebben we door onze missie een prachtige klantenportefeuille opgebouwd. Voor wat betreft die missie hebben Tinke Assurantiën en Buitenlandsche zaken zeker raakvlakken. Ook zij bieden hun klanten een betrouwbare partner. Denken actief mee en zoeken een passend product of pakket. Maatwerk is in beide branches een vereiste", vertelt Baret

"Daarnaast hebben wij weinig tijd en zin in zaken waar wij niet zoveel van af weten, zoals verzekeringen. Ieder zijn vak zullen we maar zeggen. Wij willen het gevoel en rust hebben dat dit gewoon goed geregeld is en dat hebben wij gevonden bij Tinke Assurantiën."  http://buitenlandschezaken.nl/

analyse

Bezoekadres

Zwolseweg 17-21
2994 LB Barendrecht

Postadres

Postbus 1185
2990 CA Barendrecht

Contact

06-515 068 07 voor algemene vragen
 06-184 527 99  voor schademeldingen of vragen

info@tinke.nl
0180 - 623 000

Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08.30 en 17.00 uur. U belt tegen het lokale tarief, plus eventuele kosten voor het gebruik van uw mobiele telefoon. Wij hebben geen keuzemenu, u krijgt altijd direct een medewerker aan de lijn.

Kvk nummer 24264808| WFT nummer 12002873| Disclaimer| PrivacyWebsite by DenK Internet Solutions
Top