analyse

Dennis Mulder - Koffiemax B.V.

"De eerste kennismaking met het kantoor voelde als een warm bad! De term zakelijke vrienden die men bij Tinke gebruikt is zeker op zijn plaats. We mochten tijdens
deze bijeenkomst de machine voor één dag op kantoor plaatsen en gaven de gasten een goede kop koffie."

analyse

Peter van Lent - Digisource B.V.

"Tinke blijft de markt en trends volgen en de prijzen zijn scherp. Mocht het dan toch een keer tot een schade komen staat de schade in no-time op je rekening. En niet geheel onbelangrijk, de specialisten van Tinke zijn mensen, die nog vriendelijk je te woord staan ook."

Interview Jeff Konings

Jeff Konings - Zita Advertising B.V.

“Onze dienstverlening is full-service en gericht op het langdurig samenwerken met onze klanten. Ik ben op zoek gegaan naar een adviseur die mij het zelfde biedt: een full service dienstverlening bij een betrouwbaar kantoor. Inmiddels ben ik al jaren klant bij Tinke Assurantiën. Met dit kantoor wil ik langdurig samenwerken"

 
analyse

Theo Braams - Theo Braams Projecten BV

“In mijn vak heb ik veel te maken met bijzondere objecten. Tinke Assurantiën  weet deze altijd goed  voor mij te verzekeren. Maatwerk is voor mij heel belangrijk. Ik wil: Een no-nonsens verzekering tegen een scherpe premie” 

analyse

Joke & Baret - Reisbureau Buitenlandsche Zaken

"Wij hebben weinig tijd en zin in zaken waar wij niet zoveel van af weten, zoals verzekeringen. Ieder zijn vak zullen we maar zeggen. Wij willen het gevoel en rust hebben dat dit gewoon goed geregeld is en dat hebben wij gevonden bij Tinke Assurantiën." 

analyse

Frank Erftemeijer -Yellow Star Solutions

“Wij willen al onze verzekeringen onder 1 dak met goede dekkingen tegen een scherp tarief. Tinke Assurantiën  kan dit bieden en zij nemen onze verzekeringszorgen uit handen. Zo hebben wij alle tijd om ons te richten op onze eigen klanten”   

 

Typisch Tinke - Wij houden verzekeren persoonlijk

Tinke Assurantiën is een full service assurantie-organisatie met hoogwaardige diensten op het gebied van verzekeringen en bankzaken voor het MKB en particuliere relaties. Financiële dienstverlening is mensenwerk, waar we ons met hart en ziel voor inzetten. Daarom ontvangt u bij Tinke een advies op maat inzake al uw geldzaken. Altijd kunt u rekenen op onze vakkennis en jarenlange ervaring. Dat is typisch Tinke!


Bezoekadres

Zwolseweg 17-21
2994 LB Barendrecht

Postadres

Postbus 1185
2990 CA Barendrecht

Contact

06-515 068 07 voor algemene vragen
 06-184 527 99  voor schademeldingen of vragen

info@tinke.nl
0180 - 623 000

Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08.30 en 17.00 uur. U belt tegen het lokale tarief, plus eventuele kosten voor het gebruik van uw mobiele telefoon. Wij hebben geen keuzemenu, u krijgt altijd direct een medewerker aan de lijn.

Kvk nummer 24264808| WFT nummer 12002873| Disclaimer| PrivacyWebsite by DenK Internet Solutions
Top